Τελευταία Πράξη – Θεατρική Ομάδα Τρίπολης

Κλείσιμο αυλαίας για την «Τελευταία Πράξη» της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου έπεσε η αυλαία για την «Τελευταία Πράξη» το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης.

Σε αυτή την τελευταία παράσταση την ερασιτεχνική ομάδα τίμησε με την παρουσία της η κυρία Κατερίνα Καμπανέλλη, κόρη του θεατρικού συγγραφέα Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Η αγάπη της Θεατρικής Ομάδας για τα έργα του Ιάκωβου Καμπανέλλη ξεκινά ήδη από τα πρώτα της βήματα. Το πρώτο έργο που παρουσίασε ως Θεατρική Ομάδα 1ου Λυκείου Τρίπολης τότε ήταν το «Μεγάλο μας Τσίρκο». Ακολουθεί το 1995 η παράσταση «Το Παραμύθι χωρίς Όνομα», την οποία τίμησε με την παρουσία του ο ίδιος ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, κάνοντας πολύ θετικά σχόλια για την ερασιτεχνική προσπάθεια.

Οι επαφές με τον ίδιο αλλά και με την κόρη του στη διάρκεια των χρόνων δεν σταμάτησαν ποτέ. Μετά το πέρας της παράστασης η κυρία Κατερίνα Καμπανέλλη δήλωσε ότι πάντα συγκινείται όταν βλέπει δουλειές της Θεατρικής Ομάδας της Τρίπολης. Η κυρία Καμπανέλλη πιστεύει ότι η κυρία Γεωργία Δάλκου, η ψυχή της ομάδας, καθώς και όλα τα μέλη της είναι πολύ συνεπείς σε αυτό που κάνουν λόγω της μεγάλης τους αγάπης για το θέατρο. Σε ερώτηση για το πώς νιώθει που ακόμα έργα του πατέρα της παίζονται και είναι μάλιστα επίκαιρα απάντησε ότι εκπλήσσεται κάθε φορά με το πόσο προφητικά ήταν, όταν ανέβηκαν για πρώτη φορά.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.